Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee4810g9380kcal899.5g0g649.4g0g
Rypsiöljy 361g3190kcal0g0g360.8g0g
Tilli, tuore 481g144kcal17.7g4.3g3.8g10.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g25469kcal1836.4g16.2g2028.2g20.2g
Valittu annoskoko5664g12735kcal918.2g8.1g1014.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna2832g6367kcal459.1g4.1g507.1g5.1g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603