Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2016g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 101g75kcal13.2g1.1g0.4g7g
Vehnälese 161g368kcal21.5g24.8g7.3g60.5g
Ruislese 137g383kcal20.6g35.6g5.9g53.5g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g403g1492kcal56.4g221.7g32.3g44.3g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1209g4233kcal145.1g834.5g23g60.5g
Vehnäjauho puolikarkea 1613g5533kcal164.3g1128.8g19.4g56.4g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g66kcal0g16.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g24297kcal842.2g4525.2g176.6g564.4g
Valittu annoskoko5664g12149kcal421.1g2262.6g88.3g282.2g
Annoskoko puolitettuna2832g6074kcal210.6g1131.3g44.2g141.1g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948