Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen820g211kcal7.4g37.7g3.3g16.4g
Paprika keltainen 820g247kcal7.7g41.8g1.6g16.4g
Sipuli (käsittelemätön)2242g607kcal29.1g107.6g4.5g38.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1543g309kcal9.3g54g4.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g181g1627kcal0g0g180.8g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g6135kcal112.2g500.6g391.2g154.6g
Valittu annoskoko5664g3068kcal56.1g250.3g195.6g77.3g
Annoskoko puolitettuna2832g1534kcal28.1g125.2g97.8g38.7g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174