Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g67g240kcal18.7g1.3g18g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g200g44kcal2g9g0g4g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Seiti fileitä Findus133g93kcal21.3g0g0.4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g33g113kcal0.7g1g12g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g67g53kcal1.7g2.7g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1125kcal90.6g34.4g69g10.2g
Valittu annoskoko567g562kcal45.3g17.2g34.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna284g281kcal22.7g8.6g17.3g2.6g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168