Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.181g635kcal24.1g123.4g4.4g6.9g
Sokeri 79g321kcal0g79g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)163g54kcal5.4g7.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g70g502kcal0.7g0.7g55.8g0g
Neilikka, annos 4g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7g22kcal0.8g4.2g0.5g2g
Siirappi 65g196kcal0.1g48.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g3473kcal62.4g528.8g121.6g17.8g
Valittu annoskoko567g1737kcal31.2g264.4g60.8g8.9g
Annoskoko puolitettuna284g868kcal15.6g132.2g30.4g4.5g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450