Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus468g327kcal74.8g0g1.4g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g35g181kcal1.8g2.5g18.2g0g
Valkoviini kuiva 59g40kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1200kcal153.6g5.8g50.8g0g
Valittu annoskoko567g600kcal76.8g2.9g25.4g0g
Annoskoko puolitettuna284g300kcal38.4g1.5g12.7g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972