Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)293g208kcal4.7g46g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Janssonfile (Abba), annos 100g45g63kcal4.5g6.3g2g0g
Kuohukerma,valio,2dl45g153kcal0.9g1.4g15.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g149g82kcal4.6g9.5g3g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1047kcal30.2g129.6g44.2g1.2g
Valittu annoskoko567g524kcal15.1g64.8g22.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna284g262kcal7.6g32.4g11.1g0.3g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411