Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)195g234kcal17.4g37.1g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Feta, Arla Apetina 10 %90g162kcal19.4g0.9g9g0g
Rypsiöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1590kcal150.2g78.4g76g0.8g
Valittu annoskoko567g795kcal75.1g39.2g38g0.4g
Annoskoko puolitettuna284g397kcal37.6g19.6g19g0.2g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044