Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 225g63kcal2.4g9.7g0.4g4.6g
Sianliha keskiarvo 169g369kcal30.8g0g27.5g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Paprikajauhe 3.4g11kcal0.5g0.6g0.4g1.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 84g329kcal1.8g1.9g35.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1697kcal72.6g31.8g140g14.6g
Valittu annoskoko567g849kcal36.3g15.9g70g7.3g
Annoskoko puolitettuna284g424kcal18.2g8g35g3.7g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824