Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow286g301kcal22.3g51.5g1.4g28.6g
Sipuli (kuorittu)202g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]79g265kcal9.4g0g29.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1241kcal68.6g122.4g61.8g64g
Valittu annoskoko567g621kcal34.3g61.2g30.9g32g
Annoskoko puolitettuna284g310kcal17.2g30.6g15.5g16g
Arvot/100g100g109kcal6g10.8g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503