Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g175g385kcal19.2g15.7g28g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g219g77kcal3.5g15.1g0.2g3.1g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 31g15kcal0.4g2.9g0.1g0.5g
Suolapähkinä 0.9g5.2kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1111kcal47.4g73.8g70.8g8.4g
Valittu annoskoko567g555kcal23.7g36.9g35.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna284g278kcal11.9g18.5g17.7g2.1g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125