Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g150g165kcal34.5g0g2.7g0g
Valkopippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.3g9kcal0.7g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g150g45kcal1.5g9g0.3g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g135g45kcal3.8g7.3g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g68g11kcal1.4g0.9g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima23g88kcal6.5g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g860kcal96.8g34.8g36.4g0g
Valittu annoskoko567g430kcal48.4g17.4g18.2g0g
Annoskoko puolitettuna284g215kcal24.2g8.7g9.1g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953