Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka94g89kcal15.9g0.5g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Vesi244g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g75g26kcal0.7g5.1g0.4g1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g19g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus26g92kcal3.7g0.1g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g539kcal45g36.4g22.4g5.4g
Valittu annoskoko567g270kcal22.5g18.2g11.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna283g135kcal11.3g9.1g5.6g1.4g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749