Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g135g388kcal9.5g67.5g9.5g4.1g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g38g41kcal8.6g0g0.7g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu75g195kcal23.3g0g11.3g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)146g59kcal2.5g12g0.1g2g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper85g49kcal0.3g11.9g0.1g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper15g17kcal0.2g0.3g1.7g0.7g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl5.6g20kcal0.7g4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1682kcal91.8g199.4g58.6g16.8g
Valittu annoskoko567g841kcal45.9g99.7g29.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna284g421kcal23g49.9g14.7g4.2g
Arvot/100g100g148kcal8.1g17.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435362