Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi12g24kcal1g4.4g0.3g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 157g119kcal2.9g24.3g0.3g1.6g
Hirvenjauheliha oma saalis78g88kcal17.2g0g2.3g0g
Rypsiöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g601kcal42.2g57.4g21.4g9.4g
Valittu annoskoko568g300kcal21.1g28.7g10.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna284g150kcal10.6g14.4g5.4g2.4g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467