Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)44g118kcal13.1g0g7.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g125g463kcal10.6g78.9g11.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g154g54kcal1.5g10.5g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g1860kcal115.2g185.2g74.2g6.8g
Valittu annoskoko568g930kcal57.6g92.6g37.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna284g465kcal28.8g46.3g18.6g1.7g
Arvot/100g100g164kcal10.1g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768