Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)270g540kcal62.1g4g29.7g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%900g990kcal162g27g27g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali4050g794kcal72.9g89.1g8.1g93.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11340g4648kcal594g240.2g129.6g186.2g
Valittu annoskoko5670g2324kcal297g120.1g64.8g93.1g
Annoskoko puolitettuna2835g1162kcal148.5g60.1g32.4g46.6g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837