BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu980g647kcal19.6g137.2g0g24.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1260g438kcal57.7g24.3g3.8g31.2g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 47g10kcal0.1g0.7g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g583g1633kcal110.8g0g128.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11340g5456kcal376.4g324.4g264.2g111.4g
Valittu annoskoko5670g2728kcal188.2g162.2g132.1g55.7g
Annoskoko puolitettuna2835g1364kcal94.1g81.1g66.1g27.9g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583