Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 990g3241kcal100.9g657.4g10.9g33.2g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g1080g1134kcal205.2g5.4g32.4g0g
Oliiviöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g63g66kcal5g10.3g0.4g1.3g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g1125g900kcal16.9g75.4g56.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 540g678kcal59.4g1.4g48.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1800g540kcal82.8g34.2g5.4g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11340g14389kcal940.4g1568.2g452.2g126.6g
Valittu annoskoko5670g7195kcal470.2g784.1g226.1g63.3g
Annoskoko puolitettuna2835g3597kcal235.1g392.1g113.1g31.7g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180