Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1800g2988kcal342g0g180g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1350g244kcal7.6g33.7g5.4g9.4g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g1800g720kcal27g81g36g45g
Sipuli 720g218kcal9g34.6g1.4g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11340g8339kcal771.2g298.6g445.6g133.2g
Valittu annoskoko5670g4170kcal385.6g149.3g222.8g66.6g
Annoskoko puolitettuna2835g2085kcal192.8g74.7g111.4g33.3g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262