Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g200g340kcal18g17g22g0g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)5g45kcal0g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g1181kcal46.2g101.8g64.6g5.2g
Valittu annoskoko568g591kcal23.1g50.9g32.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna284g295kcal11.6g25.5g16.2g1.3g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583