Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 117g89kcal2.2g18.1g0.2g1.2g
Seiti pakaste 68g52kcal11.9g0g0.5g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g6.3g8.2kcal0.3g1.4g0.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 293g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g30g12kcal0.3g1.9g0.1g0.8g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g35g16kcal1g1.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g401kcal31.8g48g7g4.8g
Valittu annoskoko568g201kcal15.9g24g3.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna284g100kcal8g12g1.8g1.2g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442