Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)188g56kcal1.9g11.3g0.4g1.9g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 38g63kcal2.8g1.5g4.9g1g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g53g112kcal5.4g19.9g1.3g3.9g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1137g580kcal21g71.4g23g14.6g
Valittu annoskoko569g290kcal10.5g35.7g11.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna284g145kcal5.3g17.9g5.8g3.7g
Arvot/100g100g51kcal1.8g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568