Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g649g182kcal3.9g38.6g1.3g16.2g
Lehtiselleri 250g32kcal2.8g2.7g0.5g2.5g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow3993g799kcal39.9g139.8g16g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g349g349kcal14g69.9g1.4g0g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g35g40kcal0.2g8g0g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Oliiviöljy 70g618kcal0g0g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g4452kcal134.8g597.2g179.6g48.4g
Valittu annoskoko5680g2226kcal67.4g298.6g89.8g24.2g
Annoskoko puolitettuna2840g1113kcal33.7g149.3g44.9g12.1g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063