Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2317g8110kcal278g1598.8g44g115.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1609g11585kcal0g0g1287.3g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Sokeri77g314kcal0g77.2g0g0g
Vesi1609g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g40017kcal556g3352g2662.6g231.8g
Valittu annoskoko5680g20009kcal278g1676g1331.3g115.9g
Annoskoko puolitettuna2840g10004kcal139g838g665.7g58g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716