Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow3600g720kcal108g72g0g90g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä400g724kcal11g48g56g0g
Vuohenjuusto President800g2064kcal152g4g160g0g
Valkoviini kuiva 800g548kcal2.5g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g9528kcal547g257.6g592g180g
Valittu annoskoko5680g4764kcal273.5g128.8g296g90g
Annoskoko puolitettuna2840g2382kcal136.8g64.4g148g45g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744