Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g2002g3403kcal180.2g170.1g220.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2252g1351kcal33.8g292.8g2.3g20.3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)50g450kcal0g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Ruokakerma Valio 5%1001g601kcal12g28g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g11813kcal461.8g1017.8g646.6g53.4g
Valittu annoskoko5680g5906kcal230.9g508.9g323.3g26.7g
Annoskoko puolitettuna2840g2953kcal115.5g254.5g161.7g13.4g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583