Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Lehtiselleri 267g34kcal3g2.9g0.5g2.7g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g187g138kcal8.4g24.1g0.4g0g
Kalaliemi laimennettu 2667g80kcal0g8g5.3g0g
Kirjolohifilee 1067g1764kcal178.7g0g117.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.9g0g0.1g
Maustekurkku400g66kcal2.8g12g0.4g7.2g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g53g8.5kcal1.8g0.5g0.2g0.5g
Persilja 107g29kcal1.5g1.2g0.2g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g6153kcal408.2g182g411.8g72g
Valittu annoskoko5680g3076kcal204.1g91g205.9g36g
Annoskoko puolitettuna2840g1538kcal102.1g45.5g103g18g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223