KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g2673g3742kcal427.7g66.8g197.8g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 1604g2324kcal52.1g506.8g3.5g10.9g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)67g174kcal8.7g8g12g0.3g
Apetit herne maissi porkkana 200g1337g909kcal41.4g160.4g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g14297kcal1059.8g1484g445.4g22.4g
Valittu annoskoko5680g7148kcal529.9g742g222.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna2840g3574kcal265g371g111.4g5.6g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396