Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 666g654kcal20.4g132.7g2.2g6.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha999g1658kcal189.8g0g99.9g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl17g150kcal0g0g16.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1232g431kcal12.3g83.8g6.2g17.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2g5kcal0.2g0g0.4g0g
Maito, Kevyt1998g919kcal63.9g95.9g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 133g457kcal13.6g93.2g1.6g4.7g
Juustoraaste emmental punaleima500g1948kcal144.9g0g149.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g12518kcal893.6g824g614.4g62g
Valittu annoskoko5680g6259kcal446.8g412g307.2g31g
Annoskoko puolitettuna2840g3130kcal223.4g206g153.6g15.5g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522