Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g797g4783kcal191.3g52.6g430.5g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2192g3050kcal243.3g8.8g228g0g
Vesi1993g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow598g5381kcal0g0g597.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g26428kcal869.2g122.8g2512.8g0g
Valittu annoskoko5680g13214kcal434.6g61.4g1256.4g0g
Annoskoko puolitettuna2840g6607kcal217.3g30.7g628.2g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703