JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 4400g5505kcal924g0g198g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g640g1466kcal204.8g3.2g70.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original80g56kcal3.2g6.4g2.4g2.4g
Tomaattipyree, Pirkka120g98kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g240g944kcal76.8g0g69.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g16377kcal2441.6g102.4g684.6g14.6g
Valittu annoskoko5680g8189kcal1220.8g51.2g342.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna2840g4094kcal610.4g25.6g171.2g3.7g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642