Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2007g2529kcal220.8g6g180.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 452g193kcal15.3g21.7g4.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1004g201kcal6g38.1g3g14g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1505g828kcal24.1g198.4g2.6g12.8g
Oliiviöljy 100g887kcal0g0g100.4g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Tomaattipyree, Pirkka151g123kcal5.1g28.6g1.5g1.5g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g301g798kcal84.3g0g51.2g0g
Pesto (Pirkka)80g466kcal3.5g3.1g49g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g12223kcal730.8g618g786.6g67g
Valittu annoskoko5680g6112kcal365.4g309g393.3g33.5g
Annoskoko puolitettuna2840g3056kcal182.7g154.5g196.7g16.8g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092