Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3326g1097kcal109.7g163g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1330g4564kcal135.5g931.1g16g46.6g
Rypsiöljy 286g2529kcal0g0g286g0g
Kananmuna kuoreton 565g807kcal70.7g1.7g57.9g0g
Sokeri 166g675kcal0g166.1g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g19344kcal631.8g2523.8g719.8g93.2g
Valittu annoskoko5680g9672kcal315.9g1261.9g359.9g46.6g
Annoskoko puolitettuna2840g4836kcal158g631g180g23.3g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071