Pyrytuulian Juuressosekeitto 2

269 g Varsiselleri
199 g Juuriselleri
241 g Porkkana
129 g Pinaatti
200 g Keittojuures
45 g tomaatti
600 g vettä

Ainekset peitetään kiehuvalla vedellä ja keitetään kypsiksi ja soseutetaan sauvasekoittimella.

Lopuksi lisätään silputtua herneenversoa ja maustetaan suolalla, kurkumalla, suolattomalla sitruunapippurilla tms.

Vinkki 5:2 dieettiläisille:
Koska keitto on sakeaa niin laita valitsemaasi astiaan vain puolet keitosta ja lisää siihen vettä niin saat enemmän syötävää ja keitto ohenee samalla sopivaksi.

Yksi annos 288 g sisältää 45 kcal lisää vettä niin saat enemmän samoilla kaloreilla.

Koko keitossa jota on 1705 g on yhteensä 271 kcal.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pyrytuulia

Pyrytuulia sanoi...

Jaksaa taas paastota kun keittoa riittää koko päiväksi!

keskiviikko 22.04.2015 klo 10:20

AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka896g99kcal9.9g9.9g1.8g9g
Juuriselleri 663g209kcal8.3g30.5g1.3g20.5g
Porkkana 802g262kcal5g44.6g1.6g20.5g
Pinaatti 430g57kcal7g1.7g1.3g5.6g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g666g200kcal6g34g1.3g15.3g
Tomaatti 150g34kcal0.8g5.2g0.4g2.1g
Herneenverso, raaka (Järvikylä), annos 50g77g41kcal1.9g7.3g0.1g1.1g
Vesi1998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g1802kcal77.8g266.4g15.6g148.2g
Valittu annoskoko5680g901kcal38.9g133.2g7.8g74.1g
Annoskoko puolitettuna2840g451kcal19.5g66.6g3.9g37.1g
Arvot/100g100g16kcal0.7g2.3g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=459818