Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2449g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1399g3098kcal244.8g0g237.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g875g359kcal12.2g70.8g2.6g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli700g1259kcal59.5g15.4g104.9g0g
Ketsuppi, Felix189g170kcal1.9g39.7g0.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.8g0g
Persilja35g4.2kcal0.5g0.4g0.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11368g9996kcal644.8g258g710.4g5.6g
Valittu annoskoko5684g4998kcal322.4g129g355.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna2842g2499kcal161.2g64.5g177.6g1.4g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674