Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha1867g3360kcal336g0g224g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto383g1072kcal72.7g0g84.2g0g
Oliiviöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka233g58kcal2.1g10.7g0.9g4.4g
Chili paprika punainen19g7.5kcal0.4g1.7g0g0g
Valkosipuli 33g35kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)2333g700kcal23.3g93.3g9.3g4.7g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g257g924kcal71.9g5.1g69.3g0g
Ketsuppi, Pirkka140g150kcal1.4g35g0g1.7g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g93g204kcal5.8g23.1g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11368g13997kcal1039.6g375.2g889.8g32.6g
Valittu annoskoko5684g6998kcal519.8g187.6g444.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna2842g3499kcal259.9g93.8g222.5g8.2g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716