Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)927g612kcal139.1g0g6.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g1030g350kcal2.1g73.2g3.1g18.5g
Kurkku, tuore515g52kcal3.1g8.7g0.5g3.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g515g139kcal6.7g24.7g1g8.8g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Tilli, tuore 258g77kcal9.5g2.3g2.1g5.4g
Ruokajogurtti Valio1030g927kcal46.4g51.5g61.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton155g33kcal0.5g2.5g0g0.2g
Hunaja 103g340kcal0.5g83.3g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.2g14kcal0.6g2g0.2g1.4g
Paahtoleipä, monivilja 1082g2730kcal82.7g473g43.7g44.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11376g10666kcal591g1460g238.4g167.6g
Valittu annoskoko5688g5333kcal295.5g730g119.2g83.8g
Annoskoko puolitettuna2844g2667kcal147.8g365g59.6g41.9g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358