Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1802g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g901g315kcal9g58.6g4.5g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g721g649kcal33.2g119g5g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g721g649kcal43.3g108.1g0.7g0g
Keittojuurekset, Rainbow721g180kcal6.5g34.6g2.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha721g1197kcal137g0g72.1g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11376g6028kcal460.4g649.2g169.4g3g
Valittu annoskoko5688g3014kcal230.2g324.6g84.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna2844g1507kcal115.1g162.3g42.4g0.8g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151