Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2400g3424kcal300g7.2g246g0g
Soijakastike 48g29kcal2.5g4.6g0g0g
Herkkusieni 960g153kcal20.2g2.9g3.2g14.4g
Voi 720g5223kcal8.6g2.9g585.4g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot720g2088kcal100.8g7.2g187.2g0g
Ruohosipuli 120g27kcal1.7g2g0.7g2.9g
Oliiviöljy 720g6367kcal0g0g720g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11376g34621kcal867.6g53.6g3485g34.6g
Valittu annoskoko5688g17310kcal433.8g26.8g1742.5g17.3g
Annoskoko puolitettuna2844g8655kcal216.9g13.4g871.3g8.7g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207