Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1499g2489kcal284.8g0g149.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1199g300kcal15.6g50.4g2.4g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g900g3031kcal112.4g604.5g18g54g
Kananmuna kuorineen punnittu816g1028kcal89.7g2.4g73.4g0g
Persilja180g22kcal2.5g2g0.4g14.4g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta150g685kcal60g0g48g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g300g75kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )45g405kcal0g0g45g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11376g16398kcal1141.4g1383g676.6g162g
Valittu annoskoko5688g8199kcal570.7g691.5g338.3g81g
Annoskoko puolitettuna2844g4100kcal285.4g345.8g169.2g40.5g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401