Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 399g1307kcal42.1g241.9g8.8g39.5g
Vehnäjauho, sunnuntai1178g4121kcal141.3g836g24.7g35.3g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)725g2681kcal101.4g398.5g58g79.7g
Leivinjauhe 73g127kcal3.8g27.4g0g0.4g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g18g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 616g2500kcal0g615.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1739g1461kcal19.1g318.2g7g31.3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g725g5362kcal0g0g594.2g0g
Vesi217g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11376g35118kcal615.4g4874.6g1385.4g372.4g
Valittu annoskoko5688g17559kcal307.7g2437.3g692.7g186.2g
Annoskoko puolitettuna2844g8779kcal153.9g1218.7g346.4g93.1g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099