ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g5408g11086kcal973.4g0g811.1g0g
Fariinisokeri160g651kcal0g160.1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g120g385kcal1.2g93.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11376g24241kcal1949.2g507.6g1622.2g0g
Valittu annoskoko5688g12121kcal974.6g253.8g811.1g0g
Annoskoko puolitettuna2844g6060kcal487.3g126.9g405.6g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307