Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1930g3089kcal366.8g0g173.7g0g
Punajuuri 1287g494kcal12.9g88.8g2.6g32.2g
Kaali, valkokaali515g109kcal6.2g17.5g1g10.8g
Pavut,ruskeat suolaliemess438g438kcal31.1g65.6g5.3g94.5g
Peruna, keskikokoinen 60g772g463kcal11.6g100.4g0.8g6.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g10g0.3g4.2g
Sipuli (kuorittu)206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g39g348kcal0g0g38.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g322g65kcal1.9g12.2g1g4.5g
Chili paprika punainen13g5.1kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11376g10224kcal869g611.2g447.4g313.2g
Valittu annoskoko5688g5112kcal434.5g305.6g223.7g156.6g
Annoskoko puolitettuna2844g2556kcal217.3g152.8g111.9g78.3g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259