Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 75g22kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Porkkana 112g37kcal0.7g6.2g0.2g2.9g
Juuriselleri 19g5.9kcal0.2g0.9g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta150g7.5kcal0.3g0.6g0.6g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas38g105kcal7.1g0g8.2g0g
Persilja 7.5g2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1139g597kcal24.2g70.6g19g14.4g
Valittu annoskoko569g298kcal12.1g35.3g9.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna285g149kcal6.1g17.7g4.8g3.6g
Arvot/100g100g52kcal2.1g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390