Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria225g450kcal19.8g22.5g31.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix51g25kcal0.8g5.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g25g228kcal0g0g25.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1138g1499kcal44.2g74g114.6g1.8g
Valittu annoskoko569g750kcal22.1g37g57.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna285g375kcal11.1g18.5g28.7g0.5g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823