Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 49g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g298kcal34.1g0g18g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g75g56kcal3.1g9.4g0.6g0g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Tomaatti 38g8.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g3.7g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Oliiviöljy 5.3g46kcal0g0g5.3g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g188g619kcal30g116.3g3.8g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1139g2116kcal136.8g262.8g56.6g26.8g
Valittu annoskoko569g1058kcal68.4g131.4g28.3g13.4g
Annoskoko puolitettuna285g529kcal34.2g65.7g14.2g6.7g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716