Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g61g37kcal0.9g8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit13g17kcal0.4g0.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1139g140kcal3.4g23.2g3.8g4g
Valittu annoskoko570g70kcal1.7g11.6g1.9g2g
Annoskoko puolitettuna285g35kcal0.9g5.8g1g1g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720