Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 802g1523kcal217.6g0g72.2g0g
Tonnikala vedessä 802g838kcal180g0g12g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g936g393kcal91.7g3.7g0.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g107g69kcal3.7g0.2g26.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1337g749kcal113.7g66.9g2.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1070g2781kcal320.9g21.4g160.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g267g1605kcal64.2g17.6g144.4g0g
Leivinjauhe 54g94kcal2.8g20.2g0g0.3g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]321g1284kcal67.4g0g112.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11392g18668kcal2124g260g1063.4g0.6g
Valittu annoskoko5696g9334kcal1062g130g531.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna2848g4667kcal531g65g265.9g0.2g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716