Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2136g235kcal23.5g23.5g4.3g21.4g
Parsakaali brokkoli 1335g468kcal61.7g26g4g33.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1068g193kcal6g26.7g4.3g7.5g
Valkokaali keräkaali 1068g297kcal12.7g43.4g2.1g22.4g
Rypsiöljy 53g472kcal0g0g53.4g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g13g43kcal0.1g10.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11392g3445kcal209.2g264.2g136.6g172.2g
Valittu annoskoko5696g1722kcal104.6g132.1g68.3g86.1g
Annoskoko puolitettuna2848g861kcal52.3g66.1g34.2g43.1g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303